Climapac

Filter op Merk

Climapac bvba

Service technieker

Climapac staat voor klimatisatie oplossingen voor kantoorruimtes, proces koeling tot koeling van computerruimtes.
Climapac is verdeler van RHOSS, UNIFLAIR, Fiorini en Wikora. Bovenal onderscheiden ze zich door hun advies en service naar hun professionele klanten (installateurs en studiebureau's). En dit zowel naar presales als naar aftersales toe.

Dit realiseren we door een gecertificeerd team van 9 collega's waaronder 4 service techniekers die samen instaan voor de service naar hun klanten toe en dit door middel van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu hoog in het vaandel te dragen.


Servicetechnieker Koeling (m/v) in Vlaanderen

voor onmiddellijke vaste indiensttreding

Functieprofiel:            Als technieker op baan heb je een tweeledige taak. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de in dienst name van de installatie na de plaatsing door de installateur. Je controleert de aansluitingen en voert een aantal lektesten en metingen uit. Anderzijds word je ingeschakeld voor het uitvoeren van depannages en onderhoud. Je zoekt naar de oorzaken van de foutmeldingen en streeft naar accurate oplossingen.     

Verwacht:                     Na je technische opleiding kon je reeds een aantal jaar ervaring uitbouwen, bij voorkeur in de industriële koeling. Je hebt een sterke kennis van technieken, hebt geen probleem om met elektrische schema’s te werken en beschikt bij voorkeur over een koeltechnisch certificaat. Je blinkt uit door je technisch inzicht, oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Het is voor jou een verrijking om zelfstandig en autonoom aan de slag te gaan. Klantgerichtheid is jouw tweede natuur. Je kan meedraaien in een wachtsysteem.       

Aanbod:                        Je kan direct met vast contract aan de slag in een dynamische KMO. In jouw functie ga je zelfstandig aan de slag, maar je kan rekenen op interne ondersteuning en krijgt de mogelijkheid om externe opleidingen te  volgen. Er wordt jou een interessant loonpakket aangeboden gebaseerd op ervaring, groei en prestaties.      

Interesse?
Gelieve uw CV te mailen of posten naar Geert.gallet@climapac.be